Toont alle 3 resultaten

Cowboy

 990,00

Saguaro

 1.990,00

Triago

 700,00

ELEKTRISCH VERWARMDE KAPSTOK VOOR IN DE HAL OF GANG

De cactuzz is een radiator in de hal of de gang die ook als een kapstok gebruikt kan worden.

In de koude wintermaanden kan het dragen van dikke jassen en sjaals noodzakelijk zijn om warm te blijven, vooral als je naar buiten gaat. Maar als je binnenkomt in een restaurant, kantoor of ander gebouw, kan het lastig zijn om je jas ergens op te hangen zonder dat deze koud en nat wordt. Dit is waar onze elektrisch verwarmde kapstokken van pas komen.

Deze verwarmingen voor in de hal kunnen ook als kapstok gebruikt worden en zijn uitgerust met verwarmingselementen die warmte afgeven aan jassen die eraan hangen. Dit zorgt ervoor dat de jassen snel drogen en warm blijven, waardoor mensen zich comfortabeler voelen bij het dragen van hun jas binnen. Bovendien kan het gebruik van deze radiatoren voor in de gang helpen bij het voorkomen van ziektes door de verspreiding van koude en natte kleding in openbare ruimtes te minimaliseren.

In restaurants en kantoren zijn onze verwarmde kapstokken vooral handig omdat ze de gasten en medewerkers een comfortabeler gevoel geven bij het dragen van hun jassen. Bovendien kan het gebruik van deze verwarmde kapstokken ook bijdragen aan de esthetiek van de hal, aangezien er een breed scala aan modellen beschikbaar is die passen bij verschillende interieurontwerpen.

Deze elektrische verwarmingen zijn ook handig voor thuisgebruik, vooral in de hal of gang. Deze design radiatoren zijn ook nuttig voor sportclubs en fitnesscentra waar mensen na het sporten vaak koude, natte kleding hebben die snel moet drogen.

Er zijn verschillende soorten elektrisch verwarmde kapstokken beschikbaar, van wandmodellen tot staande modellen. Deze radiatoren verkrijgbaar in verschillende maten en modellen en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Bovendien zijn onze kapstokken gemakkelijk te installeren en te gebruiken en zijn energiezuinig.

Tot slot, verwarmde kapstokken zijn een handige en praktische oplossing voor het opwarmen en drogen van jassen in openbare ruimtes zoals restaurants en kantoren. Ze zijn ook nuttig voor thuisgebruik en voor sportclubs en fitnesscentra. Door het gebruik van deze kapstokken kan de verspreiding van koude en natte kleding worden voorkomen en kunnen mensen zich comfortabeler voelen bij het dragen van hun jassen binnen.